Info / Hoe werkt het?

In de Praktijk

MusicVid biedt een totale videoproductie tegen een hele scherpe prijs. Door onze vaste studio setup en gestroomlijnde workflow kunnen wij een snelle productie waarborgen waarbij we de muziek video in een dagdeel opnemen.
Binnen een week leveren wij de eerste versie van de videoclip op.


Voor klanten die naast de standaard studio opnames aanvullende wensen hebben bieden wij een legio extra diensten.

Tell Me More!

Mijn nieuwe track is klaar..en dan?

Je nieuwe track is klaar, je bent super stoked en wilt een vette video clip om je track te promoten. Dus je belt MusicVid om je idee voor te leggen...

Wat is er allemaal mogelijk?

MusicVid heeft alle faciliteiten en professionals tot haar beschikking om een gelikte video clip af te leveren. Door middel van een brainstorm gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Van idee naar realisatie

Je hebt vast al nagedacht over wat voor video clip je wilt hebben. MusicVid hoort graag je idee en denkt mee over de realisatie van je nieuwe clip.

And....Action!

Als alles besproken is wordt er een dag gepland voor opnames. De video wordt diversen keren opgenomen zodat we zeker weten dat we alles tot in de puntjes hebben.

Een ruwe diamant komt tot stand

Na de opnames kan jij gaan opscheppen bij je matties over je nieuwe video clip terwijl wij zorgen dat de eerste versie wordt gemonteerd en klaar is.

Puntjes op de i...en Proost!

Als de video clip klaar is gaan we deze samen met jou bekijken. Indien er nog correcties zijn worden deze doorgevoerd en wordt de video opgeleverd.

It's Showtime!

Je nieuwe video clip is klaar voor het grote publiek en MusicVid zal in overleg de video opsturen of voor je publiceren op bijv. YouTube e.d.. It's Showtime!