Info / Over Musicvid

Over Musicvid

MusicVid is een initiatief van muziek- en video professionals, wij schieten professionele videoclips tegen een scherpe prijs. Vanuit de markt hebben we gemerkt dat er de afgelopen jaren steeds meer vraag is naar muziekvideo’s. Artiesten en bands willen zichzelf promoten via YouTube en social media met een mooie videoclip maar hebben over het algemeen maar een beperkt budget, zeker als ze independent zijn of net getekend hebben bij een platenmaatschappij. MusicVid biedt een hiervoor een betaalbare oplossing!

MusicVid Studio's

MusicVid maakt gebruik beschikt over drie boutique ‘turn-key’ studio’s in het pand van Pixel Universe in Haarlem. De opnamestudio's zijn  geschikt voor – bijna – alle fotografie- en filmproducties. Er zijn twee studio’s met witte cyclorama en een studio met een greenscreen cyclorama. Ook zijn er diverse backdrops, een tabletop en repro set-up beschikbaar. Deze zijn flexibel in te zetten in de studio’s of in de algemene ruimte die de studio’s verbindt.


Maar iedereen kan tegenwoordig toch een videootje maken!?

Zekers! Dagelijks komen er talloze nieuwe muziekvideo’s uit. En we zijn al zo gewend geraakt aan de goede kwaliteit dat de lat voor een gemiddelde video clip best hoog ligt. Men denkt vaak ook even een eigen videoclip te produceren, maar de praktijk leert dat als men het eindresultaat bekijkt, het nog wel wat te wensen overlaat. En laten we wel wezen, dat is geen goed begin om jezelf te promoten.

De oplossing hiervoor is simpel: laat het over aan vakmensen die jarenlange ervaring hebben met video producties en daarnaast de juiste apparatuur en faciliteiten tot hun beschikking hebben om een professionele muziek video te realiseren.


Welkom bij MusicVid!